Exterior

Zones d'Exterior

Piscina

Piscina salada climatitzada de 5 x 10m amb una profunditat màxima de 1,70m, ideal per gaudir d'un ambient idoni per practicar la natació i relaxar-se amb aigües templades gràcies al seu sistema de climatització.

(temporada de bany del 1 d'Abril a 30 de Setembre)

Petanca

Espai dedicat a un dels esports mes emblemàtics per jugar en família, disposem de boles de plàstic per els mes menuts i boles de metall per els mes professionals.

Basquet

Pensat per jugar en família, l'alçada de la cistella, permet que tots podem practicar el basquet!! Un 2x2 ò un 21? Val tot però sense esmaixar!! T'animes a fer uns tirs?

El Porxo

Fer un apat a l'exterior amb família i amics, amb vistes el jardí i el costat de la barbacoa, perque ningú es perdi cap detall. Aquest espai està equipat amb una taula per a tots els ocupants de la casa i dues amaques de terrassa amb una petita taula de centre on posar la teva copa de vi.

L'Hort Ecològic

Respira i gaudeix els productes típics de la nostre terra, segons la temporada podràs observar diferents aliments crescuts i tractats en un ambient natural (enciams, tomàquets, carxofes, cebes, cols, naps ...)

Barbacoa de Carbó

Cuina a l'aire lliure i saboreja la carn el teu gust (Pensada per cuinar carns i verdures).
Et podem portar carn de qualitat fent la teva comanda per whatsapp de Dimarts a Dissabte.

Tel. 606 827 056 (Nuri, Can Tubau)

Futbol 3vs3

Fer un partit de futbol a l'aire lliure en un espai on valen les parets, si toca la xarxa és fora i el que perd para la taula!!

Pickleball

Bàdminton, tenis taula i tenis, això és Pickleball!! 2 o 4 jugadors, pales de joc, pilota, red i tot apunt!! T’apuntes?

Golf - Putting Green

6 forats i un sol objectiu… qui finalitza el circuit amb menys cops!! En quants cops ho fas tu?