Habitacions

Habitacions

Habitació 1 (PUIG ROM)

Té molta llum natural. Llit de 1'60m d'amplada per 2'00m d'allargada. Té bany propi, calefacció radiant i aire condicionat: tot el necessari per gaudir de moments d'intimitat i relaxació amb vistes a Puig Rom.

Habitació 2 (CANIGÓ)

Té molta llum natural. Llit de 1'80m d'amplada per 2'00m d'allargada. Té bany propi, calefacció radiant i aire condicionat: tot el necessari per gaudir de moments d'intimitat i relaxació amb vistes al Canigó.

Habitació 3 (DEL MONT)

Té dues lliteres plegables: 4 llits de 90m d'amplada per 2'00m d'allargada. Té bany compartit amb l'habitació 4, disposa de calefacció radiant i aire condicionat: ideal per gaudir de moments per el record, amb vistes a la Mare de Deu del Mont.

Habitació 4 (ROCACORBA)

Té dues lliteres plegables. 4 llits de 90m d'amplada per 2'00m d'allargada. Té bany compartit amb l'habitació 3, disposa de calefacció radiant i aire condicionat: ideal per gaudir de moments per el record, amb vistes a les muntanyes de Rocacorba.

Les habitacions tenen el nom de la principal muntanya que es divisa des de les finestres. Totes les habitacions disposen per a cada ocupant de:

1 tovallola gran.
1 tovallola petita.
1 barnús.
1 kid de viatge.
"