Sales

Les Nostres Sales

Racó de Lectura

LLegir un llibre amb tranquilitat, dedicar una estona per tu, i saber que el llibre que no acabis pots emportar-te'l a casa si en deixes un altre al seu lloc (pot ser de qualsevol idioma o temàtica).
Just al costat d'aquest espai, hi ha una terrassa exterior on pots sortir a llegir el teu llibre mentre escoltes el cant dels ocells.

Sala menjador

Pensada per els moments i trobades familiars, esmorzar, dinar, berenar, sopar... un espai per a seure i xerrar, a la taula o al sofà, i si hi falta ambient, disposa de televisió on escoltar musica i veure imatges en família i/o amics. (Servei de Netflix totalment gratuït).

Cuina

T'agrada cuinar? aqui trobaràs un espai, ideal i amb molta llum, per elaborar els teus plats i compartir-los amb els teus familiars i amics.

Sala de jocs

Espai pensat per els més grans de la casa, desconecta de la rutina i practica varis esports professionals dins d'un mateix ambient, billar, ping-pong, màquina arcade, futbolín i dards. (Petanca, futbol 3vs3 a l'exterior)

Sala de jocs Infantil

Espai pensat per els 'menuts' de la casa, una habitació repleta de joguines de fusta de diferents temàtiques. Jugar a ser mestres, botiguers, mecànics, indis, cuiners, pintors...

'La imaginació no té edat'